مودم وایرلس

فروش انواع مودم وایرلس

مودم وایرلس یکی از انواع مودم است که از تکنولوژی وایرلس برای اشتراک اینترنت وایرلس استفاده می‌کند. مودم های وایرلس دسته‌ای از انواع مودم ADSL که اینترنت ADSL را با استفاده از آنتن وایرلس داخلی یا آنتن وایرلس بیرونی به صورت بی سیم و بر روی بستر شبکه وای فای با سایر دستگاه‌ها به اشتراک می‌گذارند.

 

مودم وایرلس | مشخصات مودم وایرلس

ما در این مقاله قصد داریم شما را با مشخصات اصلی مودم وایرلس آشنا کنیم.

مودم چیست ؟

بزاری است که برای اتصال دو یا چند رایانه به یکدیگر از طریق خطوط مخابراتی استفاده می کند. هر یک از این رایانه ها می تواند راهی به یک شبکه رایانه ای باشند.

مودم مخفف کلمه Modular Demodular است. مودم یکی از سریع ترین راه های ارتباط با اینترنت می باشد. روزانه ما از انواع مختلف مودم استفاده می کنیم، مودم های کابلی و مودم‌های ADSL جزء ابزارهای پرکاربرد یک خانه است.

در ارتباط های تلفنی مودمرادیویی چهار چوب های مکرر از اطلاعات را در سرعت های بسیار بالا در هنگام اتصالات رادیویی به صورت میکروویو انتقال می دهند.

بعضی از این اتصالات رادیویی بیش از یک میلیون بیت در هر ثانیه منتقل می شوند.

مودم‌های نوری، می توانند اطلاعات را از فیبرهای نوری انتقال دهند.

بیشتر اطلاعات متصل شدۀ درون قاره ای امروزی از مودم‌های نوری برای انتقال اطلاعات در فیبرهای نوری زیر دریایی استفاده می کنند.

وایرلس چیست؟

 

تکنولوژی وایرلس یک روش ارتباطی بیسیم است که از کابل استفاده نمی کنند، همچنین از روش ارتباطات وایرلس برای انتقال داده ها یا انرژی استفاده می شود. در تجهیزات وایرلس معمولاً از امواج

رادیویی و نوری برای ارتباطات بیسیم استفاده می کنند. مودم وایرلس جزء یکی از این تجهیزات می باشد که از سیگنالینگ داده ها مبتنی بر امواج رادیویی استفاده می کند.

وایرلس یکی از انواع مودم هاست که از تکنولوژی آن برای اتصال به اینترنت استفاده می کند. مودم وایرلس نیز با نام مودم بیسیم شناخته می شود که دسته ای از انواع مودم ADSL و مودم سیم

کارت خور هستند، که این اینترنت ADSL یا 4G از آنتن وایرلس داخلی استفاده می کند.

تمامی مودم های ADSL و مودم های 4G از طریق وای فای، اینترنت خود را به اشتراک می گذارد. در گذشته ها انواع ارتباطات توسط کابل و سیم انجام می شد و برای انتقال داده و اطلاعات باید از

انرژی برق استفاده می کردند. در اوایل قرن 20 سینما ها، رادیوها و تلویزیون ها از طریق کابل به اینترنت اتصال پیدا می کردند.

نحوه کار با شبکه بیسیم کامپیوتری

شبکه های وایرلس عبارتند از شبکه محلی بیسیم، شبکه سنسورهای بیسیم، شبکه ادهاک، وای مکس و شبکه های سلولی یا مخابراتی رادیویی.

از بین این شبکه های بیسیم فقط شبکه محلی بیسیم است که به صورت خانگی یا اداری ایجاد می شود. بقیه این شبکه ها معمولاً توسط شرکت های بزرگ یا محل های تجاری یا نظامی ایجاد

می شود.

یک شبکه بیسیم حداقل از دو دستگاه برای ارتباط با وایرلس استفاده می کند. با این وجود بیشتر شبکه های وایرلس از شبکه ای تشکیل می شود که حداقل به یک نقطه دسترسی داشته باشد.

نقطه دسترسی وایرلس، دستگاهی است که به صورت متمرکز قابلیت اتصال را ایجاد می کند.

مودم های ADSL از اولین نوع این مودم ها می باشد. این مودم ها از طریق اتصال به خطوط تلفن ثابت استفاده می کنند و اینترنت را برای اشتراک گذاری فراهم می کند.

نوع دوم آن، مودم های سیم کارتی می باشند. این سیستم ها قابلیت پشتیبانی از انواع مودم های 4G و 3G را دارند. به هر کدام از این مودم ها که قابلیت اکسس پوینت را داشته باشد، مودم

وایرلس یا بیسیم گفته می شود.

به مودم های وایرلس مودم روتر نیز گفته می شود؛ زیرا این مودم ها به صورت اداری بوده و سیستم های روتینگ یا مسیریابی شبکه را بر عهده دارند.

چه تفاوتی بین وای فای و وایرلس وجود دارد؟

وایرلس و وای فای هر دو یک وظیفه دارند آن هم به اشتراک گذاری سرویس ISP میان مشتریان می باشد. ISP مخفف کلمه Internet Service Provider است.

کلمه وایرلس به معنای بیسیم می باشد. وای فای یک نوع وایرلس می باشد که قابلیت اتصال به دستگاه ها و اینترنت و بدون سیم را فراهم می کند. همچنین به کمک وای فای می توان دیوایس

های مختلفی را به یکدیگر وصل کرد. یکی از مهمترین آن ها وای فای دایرکت می باشد. در این فناوری بیشتر از زیر مجموعه بولوتوث استفاده می شود.

وایرلس حتماً باید به برق شهری متصل باشد، اما وای فای لزومی بر متصل شدن برق شهری ندارد و می تواند انرژی خود را از طریق باتری تأمین کند.

شما با استفاده از وای فای می توانید در هر جایی از دنیا که هستید از آنتن دهی وای فای به راحتی استفاده کنید. در گذشته های نه چندان دور رایانه ها برای اتصال به اینترنت می بایست ساعت

ها منتظر می ماندند تا کارت های اینترنتی در ساعت های مشخص تعریف شده به اینترنت متصل شوند.

امروزه ما با پیشرفت تکنولوژی چشمگیری رو به رو هستیم، به همین دلیل برای اتصال به اینترنت دیگر نیازی نیست که ساعت ها منتظر بمانیم.

برای اینکه وای فای ایجاد شود، شما باید از دستگاهی به نام روتر استفاده کنید. همچنین شما می توانید بر روی این دستگاه رمزی قرار داده تا تنها دیوایس هایی بتوانند به آن متصل شوند که از رمز

آن مطلع هستند. در این روش اگر روتر به اینترنت وصل شود می توانیم به کمک آن اینترنت ایجاد شده را با دیوایس های مختلف به اشتراک بگذاریم.

شما می توانید با استفاده از تکنولوژی وایرلس با افراد مورد نظر خود ارتباط صوتی یا تصویری برقرار کنید. با استفاده از امواج رادیویی، مادون های قرمز، ماکروویو به جای استفاده از سیم به کار برده

می شود.

به دستگاه هایی که هنگام اتصال از سیم استفاده نمی کنند و باعث ایجاد امواج رادیویی می شوند می توان به سیستم های ماهواره ای، کامپیوترها، شبکه های کامپیوتری و PDA ها اشاره کرد.

You've just added this product to the cart: